Politiehelikopter ingezet voor achtervolging na ruzie in café IJsdans Capelle aan den IJssel

Date:

Share post:

Capelle aan den IJssel – Meerdere buurtbewoners schrokken vannacht omstreeks 01.00 uur wakker toen een politiehelikopter boven de wijk hing. Reden hiervoor was een achtervolging die was gestart vanaf de Metaalhof in Rotterdam en eindigde op de IJsdans in Capelle-Schollevaar. In een café was een ruzie ontstaan tussen meerdere personen. De politie kwam ter plaatse om de boel te sussen maar één van hen was vertrokken en had ook een gevel geraakt.

De vluchtende automobilist bleek een 20-jarige man te betreffen. De politiehelikopter sloot zich aan bij de achtervolging die was ontstaan nadat hij was weggereden. In zijn vlucht kwam de bestuurder op de IJsdans met zijn voertuig op zijkant tot stilstand. Aldaar kon hij snel worden ingerekend. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd