Twee gewonden na frontale aanrijding Jan van der Heijdenstraat Oud-Beijerland

zaterdag 13 februari 2016 16:14

Oud-Beijerland – Bij een frontale aanrijding tussen twee cabrio’s zijn vanmiddag twee gewonden gevallen. Door een nog onbekende oorzaak reden zij op de Jan van der Heijdenstraat frontaal tegen elkaar. De klap was zo hard dat één van de bestuurders door de brandweer uit het wrak moest worden bevrijdt.

Nadat de slachtoffers uit de auto waren zijn beiden bestuurders met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. De weg is vanwege het sporenonderzoek van de politie geruime tijd afgesloten geweest. Hoe het ene voertuig op de verkeerde weghelft is gekomen wordt onderzocht.

Foto’s : Dave Minderman

DSC_0095 DSC_0099 DSC_0110 DSC_0113 DSC_0118

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Twee gewonden na frontale aanrijding Jan van der Heijdenstraat Oud-Beijerland
Schrijver:

 

 

Oud-Beijerland – Bij een frontale aanrijding tussen twee cabrio’s zijn vanmiddag twee gewonden gevallen. Door een nog onbekende oorzaak reden zij op de Jan van der Heijdenstraat frontaal tegen elkaar. De klap was zo hard dat één van de bestuurders door de brandweer uit het wrak moest worden bevrijdt.

Nadat de slachtoffers uit de auto waren zijn beiden bestuurders met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. De weg is vanwege het sporenonderzoek van de politie geruime tijd afgesloten geweest. Hoe het ene voertuig op de verkeerde weghelft is gekomen wordt onderzocht.

Foto’s : Dave Minderman

DSC_0095 DSC_0099 DSC_0110 DSC_0113 DSC_0118

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!