Zwaargewonde na brand in flatwoning Hoevenbos Zoetermeer

Date:

Deel bericht:

Zoetermeer –  Een vrouw is zaterdagmiddag zwaargewond geraakt nadat er in haar flatwoning aan het Hoevenbos brand was uitgebroken. Twee agenten probeerden de vrouw uit de woning te halen maar kregen daarvoor niet de mogelijkheid vanwege de vele rook. Zij raakten hierdoor gewond en moesten naar het ziekenhuis worden gebracht. De brandweer wist vervolgens de vrouw uit de woning te halen.

Buiten is zij met zwaar letsel gestabiliseerd en met een spoedtransport onder begeleiding van Team Verkeer Den Haag naar het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam gebracht. Zij is daar met ernstig letsel als gevolg van de brand opgenomen. De brandweer had het vuur snel onder controle. Een aantal omliggende woningen waren wel ontruimd en de bewoners daarvan konden later weer terug naar huis.

- Advertisement -

Foto’s : Barbara van Andel

image

usaP6DRP

Foto’s : Sander van den Berg / PBA Zoetermeer

DSC_0013

DSC_0021

DSC_0028

DSC_0043

DSC_0054

DSC_0023

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd