Portier gewond na schietpartij bij Café Bed Coolsingel Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Een 23-jarige Rotterdammer werkzaam als portief is zondagmorgen gewond geraakt na een schietpartij bij café Bed aan de Coolsingel in het centrum van Rotterdam. Hij werd in zijn been geschoten nadat eerder die nacht een groep uit het café was gezet. Een aantal van hen kwam terug en waarvan er één hem in zijn been schoot

Een nog onbekend aantal verdachten is na de schietpartij op de vlucht geslagen. De politie is nog op zoek naar hen en vraagt eventuele getuigen om zich te melden met informatie. Medewerkers van Forensische Opsporing hebben ter plekke onderzoek gedaan en proberen de verdachten zo snel mogelijk te pakken. Daarbij wordt gebruik gemaakt van onder andere de bewakingscamera’s van het café en de de camera’s op straat. Getuigen worden verzocht zich te melden.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd