Hulp gezocht oplossen gewelddadige overval autobedrijf Bermweg Capelle aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – De politie zoekt hulp bij het oplossen van een gewelddadige overval op een autobedrijf aan de Bermweg. Op donderdag 29 oktober omstreeks 12.00 uur kwamen de twee mannen het kantoor van het autobedrijf binnen. De eigenaar (63) en zijn zoon (31) waren op dat moment binnen en zijn door de overvallers mishandeld. De vader werd zelfs zo hard geslagen dat hij er blijvend letsel, waaronder permanente gehoorbeschadiging heeft opgelopen.

Na hun daad slaan ze met een onbekende buit op de vlucht. Ze gaan lopend richting de Capelseweg, steken daar over en lopen vervolgens langs de winkeltjes richting de Aldi Supermarkt waar zij mogelijk in een auto of op een scooter zijn gestapt.

- Advertisement -

Allebei de daders hebben een licht getinte huidskleur en spraken Nederlands. Wat met name opviel was het lengteverschil tussen de mannen. De één was bijna een halve kop groter dan de ander. Hij was ook de meest agressieve met dat vuurwapen en heeft een wat steviger postuur. Ook lijkt het erop dat zij dit vaker hebben gedaan vanwege de rustige houding tijdens en na de overval.

Zie meer informatie op Opsporing Verzocht

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd