Politie zoekt getuigen gewelddadige overval juwelier Chalcedoon WC De Terp Capelle aan den IJssel

Date:

Share post:

Capelle aan den IJssel – De politie heeft afgelopen dinsdagavond beelden getoond van de gewelddadige overval op Juwelier Chalcedoon in winkelcentrum de Terp. Drie mannen kwamen op woensdagmiddag 27 januari omstreeks 17.00 uur de winkel binnen. Één van de daders had een vuurwapen bij zich wat leek op een Kalasjnikov. Bij binnenkomst bedreigden ze de eigenaresse die een dusdanige harde klap kreeg dat zij haar bewustzijn verloor.

Het slachtoffer kan zich daarna alleen nog herinneren dat zij wakker werd toen mensen van de ambulance bij haar waren. Het gaat dan zowel mentaal als fysiek erg slecht met haar.

De politie is op zoek naar drie verdachte mannen. Allemaal mogelijk van Kroatisch afkomst.Na hun daad gingen zij ervandoor in een Volkswagen Golf. Zij waren gevlucht via het fietspad richting de Banda Neira.

De daders wisten precies wat ze wilden hebben, ze zijn heel gericht te werk gegaan. Er zijn gouden colliers weg, gouden armbanden en exclusieve oorbellen. Verder zijn er veel horloges weg van de merken Michael Kors, Seiko, Hilfiger, Hugo Boss en Esprit.

Voor een volledige overzicht bekijk de website van de AVRO Opsporing verzocht

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd