Moeder (31) overleden, kinderen gewond na woningbrand Weytackers Emmen

woensdag 17 februari 2016 08:59

Emmen – Bij een fatale woningbrand aan de Weytackers is een 31-jarige vrouw overleden. In de nacht van dinsdag op woensdag kreeg de brandweer een melding van een woningbrand. Ter plekke werden vervolgens de twee kinderen en hun moeder uit het huis gehaald. Zij waren alle drie gewond, de moeder was er ernstig aan toe.

Voor de vrouw konden zij echter niet veel meer betekenen. Zij overleed even later in het ziekenhuis. Hoe de kinderen eraan toe zijn hebben de hulpdiensten nog niets bekend gemaakt. De brandweer had het vuur snel onder controle. De politie doet onderzoek hoe de fatale brand is ontstaan.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Moeder (31) overleden, kinderen gewond na woningbrand Weytackers Emmen
Schrijver:

 

 

Emmen – Bij een fatale woningbrand aan de Weytackers is een 31-jarige vrouw overleden. In de nacht van dinsdag op woensdag kreeg de brandweer een melding van een woningbrand. Ter plekke werden vervolgens de twee kinderen en hun moeder uit het huis gehaald. Zij waren alle drie gewond, de moeder was er ernstig aan toe.

Voor de vrouw konden zij echter niet veel meer betekenen. Zij overleed even later in het ziekenhuis. Hoe de kinderen eraan toe zijn hebben de hulpdiensten nog niets bekend gemaakt. De brandweer had het vuur snel onder controle. De politie doet onderzoek hoe de fatale brand is ontstaan.

 

Trouwstoetmepper gaat wederom de fout in

Trouwstoetmepper gaat wederom de fout in

Rotterdam - De 26-jarige Shahid B. die vorig jaar zomer de Rotterdamse agent Gert Jan de Jonge bewusteloos sloeg is opnieuw opgepakt door de politie. Ditmaal bleek dat hij de voorwaarden van zijn vrijlating had geschonden. Shahid B bleek onder invloed van drugs te...

Vrachtwagen zakt weg op zandweg in Berkenwoude

Vrachtwagen zakt weg op zandweg in Berkenwoude

Berkenwoude - Woensdag 1 april werd rond 08:30 uur de brandweer gealarmeerd voor een ongeval aan de Achterbroek in Berkwoude. Ter plaatse bleek een vrachtwagen te zijn weggezakt op een zandweg op de Achterbroek. De bestuurder kwam gelukkig met de schrik vrij. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!