Handhaving vindt gedumpte “strontkar” tussen grofvuil Purmerhoek Capelle aan den IJssel

zaterdag 20 februari 2016 20:59

Capelle aan den IJssel – Medewerkers van Handhaving hebben vanmiddag wel een heel bijzondere ontdekking gedaan tussen het gedumpte grofvuil nabij de Purmerhoek. Aldaar vonden zij in een winkelwagen emmers en bloempotten gevuld met ontlasting.

Het is helaas nog niet bekend waar de ontlasting vandaan komt en of het van een dier of mens afkomstig is. De handhavers hebben een onderzoek ingesteld naar de eigenaren. Het is in ieder geval opgeruimd.

image

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Handhaving vindt gedumpte “strontkar” tussen grofvuil Purmerhoek Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Medewerkers van Handhaving hebben vanmiddag wel een heel bijzondere ontdekking gedaan tussen het gedumpte grofvuil nabij de Purmerhoek. Aldaar vonden zij in een winkelwagen emmers en bloempotten gevuld met ontlasting.

Het is helaas nog niet bekend waar de ontlasting vandaan komt en of het van een dier of mens afkomstig is. De handhavers hebben een onderzoek ingesteld naar de eigenaren. Het is in ieder geval opgeruimd.

image

 

Man gewond in woning Spuistroomstraat Hoogvliet Rotterdam

Man gewond in woning Spuistroomstraat Hoogvliet Rotterdam

Hoogvliet Rotterdam - Woensdagavond 8 juli rond 21.40 uur is een man in zijn woning gewond geraakt nadat hij is gevallen aan de Spuistroomstraat in Hoogvliet Rotterdam. Het slachtoffer lag achter een deur waardoor de brandweer een raam op het balkon heeft moet...

Koe neemt de benen Doenkade – N209 Rotterdam

Koe neemt de benen Doenkade – N209 Rotterdam

Rotterdam - Woensdagmorgen 8 juli had een koe vanuit een weiland aan de Doenkade (N209) de benen genomen. Omstanders en de marechaussee probeerde de koe weer richting weiland te krijgen en dat het dier niet de drukke weg op zou lopen. Even latere wist de koe zijn weg...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!