Dronken automobilist raakt met auto te water, twee gewonden Bermweg Capelle aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – Een dronken automobilist heeft in de nacht van zaterdag op zondag een puinhoop veroorzaakt op de Bermweg nadat hij een boom had geramd en vervolgens tientallen meters verderop in de sloot tot stilstand kwam. Door de enorme klap brak er een wiel van het voertuig, die op een oprit van een woonhuis tot stilstand kwam. De boom werd met kluit en al uit de grond getrokken en de auto kwam vervolgens ter hoogte van het pannenkoekenhuis in de sloot terecht. De opgeroepen brandweer hoefde niet in actie te komen.

In het voertuig zaten vier personen, twee van hen raakten gewond en moesten naar het ziekenhuis. De bestuurder van het voertuig bleek dronken te zijn nadat hij een F-indicatie had geblazen. Hij werd aangehouden voor het rijden onder invloed en het veroorzaken van een ongeluk. De bestuurder heeft veel te hard gereden op een weg waar slechts 30km/u geldt.  De broer van de bestuurder bleek een opgewonden standje, zwaar onder invloed was hij erg vervelend tegen de agenten. Uiteindelijk kon hij toch zijn rust vinden. De auto is door een berger uit de sloot gehaald. De verkeerspolitie heeft een sporenonderzoek ingesteld om te kijken hoe hard bestuurder heeft gereden.

- Advertisement -

Bewoners ergeren zich aan hardrijders
Het stuk Bermweg is vanaf de Capelseweg en de Burgemeester van Beresteijnlaan een weg waar 30 kilometer per uur gereden zou moeten worden. Echter is het stuk tot aan het pannenkoekenhuis niet dusdanig ingericht dat er snelheidremmende maatregelen zijn. Al diverse keren gebeuren er ongelukken doordat bestuurders veel te hard rijden. Volgens een bewoner die wij spraken is het wachten tot er een dode zou vallen. Op het stuk Bermweg zitten eveneens veel oversteekplaatsen voor fietsers. Hier wordt veel gebruik van gemaakt door schoolgaande kinderen. Het incident van vandaag zal dan ook door de bewoners worden aangeboden aan de gemeente om te laten zien dat men echt hard rijdt en er ongelukken gebeuren.

Foto’s : Jeffrey & Wendy Jacobs

FMS_3516kl FMS_3517kl FMS_3522kl FMS_3532kl FMS_3533kl FMS_3534kl

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Man gewond na schietincident in woning Nieuwe Maasstraat Schiedam

Schiedam - Zondagavond 3 maart rond 19.12 uur heeft er een schietincident plaatsgevonden. Het schietincident vond plaats in een...

Automobilist (23) overleden bij ongeval op Abram van Rijckevorselweg in Capelle aan den IJssel (video)

Capelle a/d IJssel - In de nacht van zaterdag op zondag 3 maart is een 23-jarige Rotterdammer komen...

Stoffelijk overschot vermiste man aangetroffen bij woning Noordsingel Rotterdam

Rotterdam - Vrijdag ochtend heeft de politie het stoffelijk overschot van een man aangetroffen bij een woning aan...

Binnenvaartschip met containers vaart tegen Willemsbrug en verliest containers

Rotterdam - Vrijdagochtend om 07:35 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een incident bij de Willemsbrug in Rotterdam....