Aanrijding tussen fietser en personen auto in Noordwijk

woensdag 24 februari 2016 20:02

NOORDWIJK – De hulpdiensten zijn vanmiddag omstreeks 15:00 gealarmeerd voor een ongeval op de Prins Nieuwe Zeeweg met de Duinweg in Noordwijk.

Ter plaatse bleek er een ongeval te hebben plaatsgevonden tussen een fietser en een personenauto. Naast de ambulancedienst werd ook het traumateam uit Amsterdam gealarmeerd om medische assistentie te verlenen, zij zijn vlak bij het incident geland. Bij het ongeval raakte een fietser gewond. Het slachtoffer is in samenwerking met het ambulancepersoneel en het MMT team gestabiliseerd waarna hij met onbekend letsel, met spoed is vervoerd naar het ziekenhuis. Hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden is niet bekend. De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) komt ter plaatse om hier onderzoek naar te doen.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com’

IMG_2797 IMG_2801 IMG_2803 IMG_2806 IMG_2807 IMG_2830

 

0 reacties

Aanrijding tussen fietser en personen auto in Noordwijk
Schrijver:

 

 

NOORDWIJK – De hulpdiensten zijn vanmiddag omstreeks 15:00 gealarmeerd voor een ongeval op de Prins Nieuwe Zeeweg met de Duinweg in Noordwijk.

Ter plaatse bleek er een ongeval te hebben plaatsgevonden tussen een fietser en een personenauto. Naast de ambulancedienst werd ook het traumateam uit Amsterdam gealarmeerd om medische assistentie te verlenen, zij zijn vlak bij het incident geland. Bij het ongeval raakte een fietser gewond. Het slachtoffer is in samenwerking met het ambulancepersoneel en het MMT team gestabiliseerd waarna hij met onbekend letsel, met spoed is vervoerd naar het ziekenhuis. Hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden is niet bekend. De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) komt ter plaatse om hier onderzoek naar te doen.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com’

IMG_2797 IMG_2801 IMG_2803 IMG_2806 IMG_2807 IMG_2830

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!