zondag, mei 16, 2021
10.7 C
Rotterdam
zondag 16 mei 2021

Politie onderzoekt schietpartij met machinegeweren Cronesteinstraat Rotterdam

Rotterdam – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag onderzoek gedaan naar een schietpartij met machinegeweren. Omwonenden van de Abtsweg belden de politie nadat zij een regen aan geweerschoten hadden gehoord. De politie ging vervolgens ter plaatse en trof in de Cronesteinstraat een groot aantal kogels aan. Mogelijk afkomstig uit Kalasjnikovs.

Voor zover bekend raakte er niemand gewond. Wel zijn er diverse auto’s geraakt en in de Hondsdijkstraat gingen er kogels door het raam van een woning. Het getroffen gezin is daar zeer ernstig van ontdaan maar raakte niet gewond. In de Vennipperstraat werd een auto aangetroffen met ingeslagen ramen. De politie onderzoekt of deze auto iets met de schietpartij te maken heeft.

De politie ging op zoek naar de verdachten en kreeg daarbij hulp van een politiehelikopter. Deze kregen al snel een man in de gaten die zich probeerde te verschuilen. Toen agenten dichterbij kwamen ging hij ervandoor waarop de politie een waarschuwingsschot loste. Vervolgens kon hij worden aangehouden en overgebracht worden naar het bureau waar zijn betrokkenheid zal worden onderzocht.

Vanwege het onderzoek zijn er grote stukken straat afgezet geweest. Medewerkers van de forensische opsporing hebben urenlang onderzoek gedaan om alles in kaart te brengen. Mocht u nog informatie hebben dan wil de politie graag met u in contact komen.

 

 

 

Related Articles

Pool keert op N219 en komt vast te zitten in Zevenhuizen

0
Zevenhuizen - Een Poolse vrachtwagenchauffeur heeft zaterdagavond voor een levensgevaarlijke situatie gezorgd op de N219...

Twee gewonden bij ongeval Westvoorneweg Oostvoorne

0
Rond 15:20 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de kruising Molendijk / Westvoorneweg. Naast...

Schietpartij op voetgangersbrug Zuidplein Ikazia Ziekenhuis

0
Rotterdam - Op de voetgangersbrug van het Ikazia ziekenhuis naar het Zuidplein heeft zaterdagmiddag rond...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

Stenen door ruiten van woning persfotograaf Joey Bremer

Stenen door ruiten van woning persfotograaf Joey Bremer [...]

'Waarom greep politie niet in bij spuwende demonstranten?'

'Waarom greep politie niet in bij spuwende demonstranten?' [...]

Leuvepaviljoen in Rotterdam schiet al flink op

Leuvepaviljoen in Rotterdam schiet al flink op [...]

Schietpartij bij het Ikazia-ziekenhuis

Schietpartij bij het Ikazia-ziekenhuis [...]

Spandoeken tegen nieuw stadion bij bedrijf van investeerder

Spandoeken tegen nieuw stadion bij bedrijf van investeerder [...]

Stay Connected

9,396FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg