Voetgangster aangereden na aanrijding tussen twee auto’s Boompjes Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Een voetgangster is zaterdagavond gewond geraakt nadat zij werd aangereden door een auto die kort daarvoor was aangereden door een andere auto. Een automobilist zou niet op tijd hebben gezien dat zijn voorligger het trottoir op wilde en kon niet meer op tijd remmen. Hierdoor ramde hij zijn voorligger die vervolgens de stoep op schoot.

Deze auto raakte vervolgens een voetgangster die daar net over de stoep liep. Zij raakte dusdanig gewond dat ze met een ambulance naar het ziekenhuis moest worden gebracht. De ernst van haar verwondingen is niet bekend. Medewerkers van de verkeersafdeling van de politie hebben een onderzoek ingesteld.

- Advertisement -

Foto’s : Jeffrey & Wendy Jacobs

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd