Brandweer rukt uit voor brand in vrachtwagen Hoofdweg Capelle aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – De brandweer rukte zondagmorgen met spoed uit voor een mogelijke brand in een vrachtwagen op de kruising Hoofdweg met de Capelseweg. Eenmaal ter plaatse had de chauffeur zijn trailer al losgekoppeld en was er flink wat hitte waar te nemen bij het rechter voorwiel.

De brandweer begon vrijwel direct met koelen. Mogelijk is er een as of een rem vastgelopen. Hierdoor kon de hitte flink oplopen. De brandweer heeft met water de temperatuur af laten nemen waardoor brand kon worden voorkomen. Omdat de vrachtwagen ongelukkig stond is deze vervolgens naar een parkeerplek verderop begeleid in afwachting van een berger. Een andere trekker zal het vervoer van de trailer regelen.

- Advertisement -

Foto’s : Jeffrey Jacobs

bewerkt-3749 bewerkt-3756 bewerkt-3757 bewerkt-3758 bewerkt-3759

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd