Onwel geworden buschauffeur raakt van de weg A7 Terwispel

maandag 7 maart 2016 09:32

Terwispel – Een buschauffeur is maandagmorgen van de weggeraakt nadat hij onwel was geworden. Op de A7 tussen Drachten en Heerenveen ging het verkeerd. De chauffeur raakte in de berm en kon nog wel ternauwernood voorkomen dat de bus het kanaal in zou rijden. Omstanders belden de hulpdiensten die vervolgens in grote getale ter plaatse kwam.

In de bus zaten 10 passagiers. Zij bleven allen ongedeerd. Een andere bus van de vervoersmaatschappij heeft hen verder naar hun bestemming gebracht. De chauffeur is voor verdere behandeling naar het ziekenhuis gebracht. Een berger heeft de bus geborgen.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Onwel geworden buschauffeur raakt van de weg A7 Terwispel
Schrijver:

 

 

Terwispel – Een buschauffeur is maandagmorgen van de weggeraakt nadat hij onwel was geworden. Op de A7 tussen Drachten en Heerenveen ging het verkeerd. De chauffeur raakte in de berm en kon nog wel ternauwernood voorkomen dat de bus het kanaal in zou rijden. Omstanders belden de hulpdiensten die vervolgens in grote getale ter plaatse kwam.

In de bus zaten 10 passagiers. Zij bleven allen ongedeerd. Een andere bus van de vervoersmaatschappij heeft hen verder naar hun bestemming gebracht. De chauffeur is voor verdere behandeling naar het ziekenhuis gebracht. Een berger heeft de bus geborgen.

 

 

90% minder reizen met OV door Corona-maatregelen

90% minder reizen met OV door Corona-maatregelen

In de tweede helft van maart 2020 is het dagelijkse aantal mensen dat incheckt in het openbaar vervoer gedaald met bijna negentig procent (vergeleken met een vergelijkbare dag in 2019). Deze cijfers publiceert het Centraal Bureau van de Statistiek (CBS) vandaag uit...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!