Fietster ontsnapt aan ernstig ongeval met vrachtwagen Slotlaan Capelle aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – Een vrouw is donderdagmiddag ontsnapt aan een ernstig ongeval met een vrachtwagen. Op de rotonde Slotlaan met de Da Costasingel sloeg een vrachtwagen af en zag daarbij mogelijk de vrouw over het hoofd.

De vrouw wist op tijd van haar fiets te springen maar raakte daardoor wel gewond. De vrachtwagen stopte met wiel boven op de fiets. De vrouw is door ambulancemedewerkers met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

- Advertisement -

Medewerkers van Handhaving regelen ter plaatse het verkeer. Medewerkers van Team Verkeer van de politie doen onderzoek naar de exacte toedracht.

 

Foto’s : Jeroen van Zomeren

image

image

image

image

image

image

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd