Fietster ontsnapt aan ernstig ongeval met vrachtwagen Slotlaan Capelle aan den IJssel

donderdag 10 maart 2016 13:30

Capelle aan den IJssel – Een vrouw is donderdagmiddag ontsnapt aan een ernstig ongeval met een vrachtwagen. Op de rotonde Slotlaan met de Da Costasingel sloeg een vrachtwagen af en zag daarbij mogelijk de vrouw over het hoofd.

De vrouw wist op tijd van haar fiets te springen maar raakte daardoor wel gewond. De vrachtwagen stopte met wiel boven op de fiets. De vrouw is door ambulancemedewerkers met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Medewerkers van Handhaving regelen ter plaatse het verkeer. Medewerkers van Team Verkeer van de politie doen onderzoek naar de exacte toedracht.

 

Foto’s : Jeroen van Zomeren

image

image

image

image

image

image

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Fietster ontsnapt aan ernstig ongeval met vrachtwagen Slotlaan Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Een vrouw is donderdagmiddag ontsnapt aan een ernstig ongeval met een vrachtwagen. Op de rotonde Slotlaan met de Da Costasingel sloeg een vrachtwagen af en zag daarbij mogelijk de vrouw over het hoofd.

De vrouw wist op tijd van haar fiets te springen maar raakte daardoor wel gewond. De vrachtwagen stopte met wiel boven op de fiets. De vrouw is door ambulancemedewerkers met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Medewerkers van Handhaving regelen ter plaatse het verkeer. Medewerkers van Team Verkeer van de politie doen onderzoek naar de exacte toedracht.

 

Foto’s : Jeroen van Zomeren

image

image

image

image

image

image

 

Horeca en musea vanaf vandaag weer open

Horeca en musea vanaf vandaag weer open

Het is 1 juni en dat betekent dat diverse maatregelen vanwege COVID-19 zijn versoepeld. Zo zijn sinds vandaag bijvoorbeeld de terrassen weer open en kunnen mensen weer een bezoekje brengen aan het museum. Om 12:00 uur mocht het dan eindelijk weer. De terrassen gingen...

Gewonde en arrestatie bij steekpartij Putstraat Sittard

Gewonde en arrestatie bij steekpartij Putstraat Sittard

Sittard - Maandagmiddag 1 juni rond 13.25 uur heeft een steekincident plaatsgevonden aan de Putstraat in Sittard. Bij het steekincident raakte één persoon zwaargewond en is met spoed naar een ziekenhuis gebracht. De politie heeft inmiddels één verdachte aangehouden...

Vrachtwagentrailer uitgebrand in Hellevoetsluis

Vrachtwagentrailer uitgebrand in Hellevoetsluis

Hellevoetsluis - Maandag 1 juni is rond 3:30 uur een vrachtwagentrailer uitgebrand. De brand woedde op een bedrijventerrein aan de Kickersbloem in Hellevoetsluis. De brand was fel en zorgde voor forse rookontwikkeling. Vanwege de rook werd een NL-Alert verstuurd. Een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!