Ambulances in 2015 sneller op Goeree-Overlakkee en Voorne-Putten

Date:

Share post:

- Advertisement -

Ambulances die uitrukten naar Goeree-Overflakke en Voorne-Putten waren in 2015 iets sneller ter plaatse dan in 2014. Dit blijkt uit cijfers van de Ambulance Zorg Rotterdam-Rijnmond. Een ambulance moet gemiddeld met 15 minuten ter plaatse zijn. Vorig jaar waren er bijna 47.000 ambulanceritten. Ruim 92% haalde de normtijd, in Goeree-Overflakkee en Voorne Putten lag dit percentage op 86 en 89 procent.

Een aantal jaar geleden was Goeree-Overflakke nog één van de slechts scorende gemeenten. In 2012 haalden bijna de helft van de ambulances de norm van binnen vijftien minuten ter plaatse niet. Volgens de Ambulance Zorg komt de goede prestatie mede door de acties voor een beter CAO.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd