Gaslucht blijkt afkomstig van bestrijdingsmiddel Van Vlooswijkstraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – De brandweer heeft vrijdagavond metingen verricht nadat er een melding was gekomen van een mogelijke gaslucht in de woningen aan de Van Vlooswijkstraat. Ter plekke werd er inderdaad een bepaalde geur waargenomen waarna een meetploeg ter plaatse kwam. Deze hebben in een aantal woningen metingen verricht.

Het bleek te gaan om de stank van een bestrijdingsmiddel tegen houtworm. Dit was in de kruipruimte op een aantal balken en palen gespoten om houtworm te bestrijden. Echter bleek er niet voldoende te zijn geventileerd wat een bepaalde stank gaf. Metingen van de brandweer wezen uit dat het niet gevaarlijk was. Wel moesten de bewoners luchtten.

FMS_3814

FMS_3807 FMS_3805 FMS_3808 FMS_3810 FMS_3816 FMS_3817

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd