dinsdag, juli 5, 2022
13.9 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Gewonde na kop-staart ongeval Burgemeester van Beresteijnlaan Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – Op de Burgemeester van Beresteijnlaan in Schollevaar heeft vanmorgen wederom een ongeval plaatsgevonden. Op de randweg langs de weilanden ontstond er een kop-staart aanrijding in de richting van Capelle-Schollevaar. Hierdoor raakte er  één persoon gewond.

Een ambulance kwam ter plaatse voor de behandeling van mogelijk letsel. Het is niet bekend of iemand naar het ziekenhuis is gebracht. Medewerkers van Team Verkeer hebben het ongeval in kaart gebracht. Een berger heeft de auto’s geborgen.

FMS_3803


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -