Auto gaat volledig in vlammen op Burgemeester van Beresteijnlaan Capelle aan den IJssel

maandag 14 maart 2016 17:48

Capelle aan den IJssel –  Een automobilist heeft maandagmiddag zijn auto compleet in vlammen op zien gaan. De bestuurder rook op de Burgemeester van Beresteijnlaan een soort strijkijzer geur en besloot zijn voertuig aan de kant te zetten. Niet veel later sloegen de vlammen uit het dashboard. Waarop al vrij snel de gehele auto in de brand stond.

Bij aankomst van de brandweer was er dan ook geen redden meer aan. De brand ging gepaard met een forse rookontwikkeling die de wijk Schollevaar in trok. Daardoor kwamen veel mensen kijken naar de autobrand. De auto bleef vrij lang branden, door de inzet van twee tankautospuiten kon de brand uiteindelijk na ongeveer 45 minuten worden geblust. Het verkeer is ter plaatse omgeleid. De gehele weg is afgesloten geweest vanwege de brand. Medewerkers van Handhaving hebben hier zorg voor gedragen.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

bewerkt2-3890 bewerkt2-3891 bewerkt2-3898 bewerkt2-3910 bewerkt2-3915 bewerkt2-3918 bewerkt2-3921 bewerkt2-3923 bewerkt2-3926

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Auto gaat volledig in vlammen op Burgemeester van Beresteijnlaan Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel –  Een automobilist heeft maandagmiddag zijn auto compleet in vlammen op zien gaan. De bestuurder rook op de Burgemeester van Beresteijnlaan een soort strijkijzer geur en besloot zijn voertuig aan de kant te zetten. Niet veel later sloegen de vlammen uit het dashboard. Waarop al vrij snel de gehele auto in de brand stond.

Bij aankomst van de brandweer was er dan ook geen redden meer aan. De brand ging gepaard met een forse rookontwikkeling die de wijk Schollevaar in trok. Daardoor kwamen veel mensen kijken naar de autobrand. De auto bleef vrij lang branden, door de inzet van twee tankautospuiten kon de brand uiteindelijk na ongeveer 45 minuten worden geblust. Het verkeer is ter plaatse omgeleid. De gehele weg is afgesloten geweest vanwege de brand. Medewerkers van Handhaving hebben hier zorg voor gedragen.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

bewerkt2-3890 bewerkt2-3891 bewerkt2-3898 bewerkt2-3910 bewerkt2-3915 bewerkt2-3918 bewerkt2-3921 bewerkt2-3923 bewerkt2-3926

 

Agent schiet agressieve hond dood in Rotterdam

Agent schiet agressieve hond dood in Rotterdam

Rotterdam – Een politieman werd dinsdagavond in de Josephstraat aangevallen door een agressieve hond. Hij zag zich genoodzaakt zijn vuurwapen te trekken en op de hond te schieten. Rond 21.30 uur kwam een melding bij de meldkamer binnen dat een man mogelijk onwel was...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!