Handhaving grijpt in bij affakkelen gas van tankstation Couwenhoekseweg Capelle aan den Ijssel

maandag 14 maart 2016 16:06

Capelle aan den IJssel – Tankstation de Avia aan de Couwenhoekseweg heeft door een technisch mankement moet affakkelen.. Bij de vervanging van een LPG-tank ontstond er een fout waardoor de monteur zich genoodzaakt zag om gas gecontroleerd te verbranden. Dit gebeurde op enkele tientallen meters van het tankstation via een metalen buis.

De vlammen waren echter vrij fors en door de wind ontstond er een gevaarlijke situatie. Handhavers besloten in te grijpen en hebben een gedeelte afgezet zodat het verkeer veilig kon passeren. Er was overigens geen gevaar voor de huizen. Volgens een woordvoerder van de gemeente gebeurd het wel vaker dat een tankstation moet affakkelen.

Foto : Handhaving Capelle

affakelen couwenhoekseweg

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Handhaving grijpt in bij affakkelen gas van tankstation Couwenhoekseweg Capelle aan den Ijssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Tankstation de Avia aan de Couwenhoekseweg heeft door een technisch mankement moet affakkelen.. Bij de vervanging van een LPG-tank ontstond er een fout waardoor de monteur zich genoodzaakt zag om gas gecontroleerd te verbranden. Dit gebeurde op enkele tientallen meters van het tankstation via een metalen buis.

De vlammen waren echter vrij fors en door de wind ontstond er een gevaarlijke situatie. Handhavers besloten in te grijpen en hebben een gedeelte afgezet zodat het verkeer veilig kon passeren. Er was overigens geen gevaar voor de huizen. Volgens een woordvoerder van de gemeente gebeurd het wel vaker dat een tankstation moet affakkelen.

Foto : Handhaving Capelle

affakelen couwenhoekseweg

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!