Handhaving grijpt in bij affakkelen gas van tankstation Couwenhoekseweg Capelle aan den Ijssel

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – Tankstation de Avia aan de Couwenhoekseweg heeft door een technisch mankement moet affakkelen.. Bij de vervanging van een LPG-tank ontstond er een fout waardoor de monteur zich genoodzaakt zag om gas gecontroleerd te verbranden. Dit gebeurde op enkele tientallen meters van het tankstation via een metalen buis.

De vlammen waren echter vrij fors en door de wind ontstond er een gevaarlijke situatie. Handhavers besloten in te grijpen en hebben een gedeelte afgezet zodat het verkeer veilig kon passeren. Er was overigens geen gevaar voor de huizen. Volgens een woordvoerder van de gemeente gebeurd het wel vaker dat een tankstation moet affakkelen.

- Advertisement -

Foto : Handhaving Capelle

affakelen couwenhoekseweg

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd