Handige Harry ontvangt forse boete vanwege milieuverontreiniging Frederik van Eedenplaats Capelle aan den IJssel

maandag 14 maart 2016 17:00

Capelle aan den IJssel – Een handige doe-het-zelver heeft van Handhaving een forse bekeuring gekregen in verband met milieuverontreiniging. Een man was aan het knutselen aan zijn auto en voerde daarbij grote reparaties uit. De politie zag dit en belde vervolgens Handhaving om de situatie te beoordelen.

De man was bezig met een flinke onderhoudsbeurt waarbij onder andere olie werd ververst. Echter ving hij de olie niet op want een groot gedeelte kwam op straat terecht. Ook lagen er diverse andere goederen die schadelijk zijn voor het milieu. De man kreeg vervolgens een boete van €460,- euro vanwege de verontreiniging. Ook moest hij zijn werkzaamheden neerleggen.

Kleine klusjes toegestaan
Een medewerker van Handhaving vertelde aan onze redactie dat het niet erg is om klein onderhoud uit te voeren aan je auto. Echter hoort een volledige beurt daar niet onder. Bijvoorbeeld een lampje vervangen of een band verwisselen is geen enkel probleem. Als er maar geen vloeistoffen vrij kunnen komen. Bovendien is het niet toegestaan om oude onderdelen in een huisvuil container te gooien. Deze “monteur” had in dit geval beter zijn auto naar de garage kunnen brengen.

image

image

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Handige Harry ontvangt forse boete vanwege milieuverontreiniging Frederik van Eedenplaats Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Een handige doe-het-zelver heeft van Handhaving een forse bekeuring gekregen in verband met milieuverontreiniging. Een man was aan het knutselen aan zijn auto en voerde daarbij grote reparaties uit. De politie zag dit en belde vervolgens Handhaving om de situatie te beoordelen.

De man was bezig met een flinke onderhoudsbeurt waarbij onder andere olie werd ververst. Echter ving hij de olie niet op want een groot gedeelte kwam op straat terecht. Ook lagen er diverse andere goederen die schadelijk zijn voor het milieu. De man kreeg vervolgens een boete van €460,- euro vanwege de verontreiniging. Ook moest hij zijn werkzaamheden neerleggen.

Kleine klusjes toegestaan
Een medewerker van Handhaving vertelde aan onze redactie dat het niet erg is om klein onderhoud uit te voeren aan je auto. Echter hoort een volledige beurt daar niet onder. Bijvoorbeeld een lampje vervangen of een band verwisselen is geen enkel probleem. Als er maar geen vloeistoffen vrij kunnen komen. Bovendien is het niet toegestaan om oude onderdelen in een huisvuil container te gooien. Deze “monteur” had in dit geval beter zijn auto naar de garage kunnen brengen.

image

image

 

Gewonde en arrestatie bij steekpartij Putstraat Sittard

Gewonde en arrestatie bij steekpartij Putstraat Sittard

Sittard - Maandagmiddag 1 juni rond 13.25 uur heeft een steekincident plaatsgevonden aan de Putstraat in Sittard. Bij het steekincident raakte één persoon zwaargewond en is met spoed naar een ziekenhuis gebracht. De politie heeft inmiddels één verdachte aangehouden...

Vrachtwagentrailer uitgebrand in Hellevoetsluis

Vrachtwagentrailer uitgebrand in Hellevoetsluis

Hellevoetsluis - Maandag 1 juni is rond 3:30 uur een vrachtwagentrailer uitgebrand. De brand woedde op een bedrijventerrein aan de Kickersbloem in Hellevoetsluis. De brand was fel en zorgde voor forse rookontwikkeling. Vanwege de rook werd een NL-Alert verstuurd. Een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!