Verkeerschaos in Rijnmond-Noord na afsluitingen op A16 en A20

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Door diverde afsluitingen op de A20 en de A16 zijn er flinke files ontstaan aan de Noordkant van het Rijnmond-Gebied. Op de A16 was vanmorgen vroeg op de Hoofdrijbaan een auto op de vangrail gebotst. Hierdoor is de gehele hoofdrijbaan afgesloten.

Niet veel later kwam er een melding van een verloren hamer op de A20. Hiervoor moest de linkerrijstrook worden afgekruist om de hamer te zoeken. Ook hierdoor ontstonden files.

- Advertisement -

Door de afsluitingen ontstonden er op de A13, A16, en de A20 al files van enkele kilometers lang. Ook de binnenwegen zoals de Hoofdweg, Capelseweg, Abram van Rijckevorselweg stonden compleet vast. De files op de Hoofdweg liepen zelfs over de Laan van Avant-Garde tot aan de Brandingdijk.

image

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd