Chauffeur bekneld na gekantelde vrachtwagen geladen met mest A29 Numansdorp

0
Foto : 112-Puttershoek

Numansdorp – Een vrachtwagenchauffeur is woensdagmorgen omstreeks 07.00 uur gewond geraakt nadat hij de berm in was gereden. De vrachtwagen geladen met mest raakte op de A29 ter hoogte van de Middelsluisedijk-Westzijde van de weg en kantelde. De chauffeur kwam daardoor in zijn cabine vast te zitten. De brandweer kwam ter plaatse om het te bevrijden.

Het is niet bekend hoe ernstig de verwondingen van de chauffeur zijn. Wel kwam er een Mobiel Medisch Team met de traumahelikopter ter plaatse ter ondersteuning van de ambulancedienst. De chauffeur is naar het ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.

Rijkswaterstaat heeft één rijbaan open gehouden zodat het verkeer toch kon passeren. Echter zorgde het ongeval als nog voor een forse file in de richting van Rotterdam.

Foto : Twitter Bas de Schrijver
Foto : Twitter Bas de Schrijver

[fb_embed_post href=”https://www.facebook.com/112puttershoek/posts/997314040353319/” width=”700″/]