Felle brand verwoest houten vakantiewoning Bergse Linker Rottekade Rotterdam (video)

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – De brandweer rukte dinsdagavond omstreeks 23:13 uur uit voor een melding van een buitenbrand aan de Bergse Linker Rottekade. Omwonenden hadden rook gezien en dachten dat er een klein brandje woedde. Eenmaal ter plaatse bleek er een grote houten vakantiewoning in de brand te staan. De woning brandde zo hevig dat deze zelfs korte tijd uitslaand werd.

De brandweer is met twee ploegen hard aan het werk geweest om de brand te blussen. De schade aan de woning is dan ook groot. De brand ging gepaard met flink wat rook maar deze trok netjes omhoog en bleef dichtbij hangen vanwege de mist. Er was dan ook geen gevaar voor de omgeving. Om iets over 00:00 uur kon het sein brand meester worden gegeven.

Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. Er waren op het moment bij uitbreken van de brand geen mensen aanwezig in de woning. Team brandonderzoek doet samen met de politie onderzoek om oorzaken als brandstichting eventueel te kunnen uitsluiten.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

bewerkt2-3933 bewerkt2-3934 bewerkt2-3937 bewerkt2-3938 bewerkt2-3943 bewerkt2-3945 bewerkt2-3948 bewerkt2-3954 bewerkt2-3960 bewerkt2-3964

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd