Politie houdt direct drie verdachten voor overval op tabakswinkel aan in Schiedam

Date:

Deel bericht:

Schiedam – Bij een overval op een winkel aan de Professor Kamerlingh Onneslaan in Schiedam is op 16 maart een 20-jarig personeelslid uit Schiedam gestoken. Hij liep een oppervlakkige wond aan zijn rug op en is naar het ziekenhuis vervoerd. Agenten die ten tijde van de overval op het nabijgelegen Edisonplein surveilleerden, wisten de binnen de kortste keren drie mannen aan te houden. Het gaat om twee 18-jarige Schiedammers en een 20-jarige man uit Amsterdam.

Kort na de overval zagen de agenten drie mannen uit de richting van de Professor Kamerlingh Onneslaan rennen. De mannen hadden mutsen op capuchons op, ze leken zich wat te willen vermommen. Het was voor de agenten voldoende aanleiding was om de mannen aan te spreken. Op de Voltastraat werden de drie staande gehouden. Tijdens dit gesprek kwam over de portofoon het nieuws dat even daarvoor een overval was gepleegd op de Professor Kamerlingh Onneslaan én dat dat de mannen voldeden aan het signalement van de overvallers.

- Advertisement -

Het was de agenten al helemaal duidelijk dat ze de juiste mannen staande hadden toen één van hen goederen bij zich die bij de overval waren buitgemaakt. De mannen zitten vast.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Twee zwaargewonden en reanimatie na ongeluk voor de deur van brandweerkazerne Schiedam

Schiedam - Zaterdagavond 25 november rond 22.30 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden voor de brandweerkazerne aan de...

Schade na explosie bij fysiopraktijk Schiedamseweg in Schiedam

Schiedam - Bij een fysiopraktijk aan de Schiedamseweg in Schiedam is vrijdagavond een explosief tot ontploffing gebracht. Hierbij...

Explosies in Schiedam en Rotterdam, politie doet onderzoek

Rotterdam, Schiedam - In de nacht van donderdag op vrijdag 10 november hebben er twee explosies plaatsgevonden in...

Jongen (16) met nepwapen in huis opgepakt door politie Nieuwe Damlaan Schiedam

Schiedam - De politie heeft in de nacht van zondag op maandag een 16-jarige jongen aangehouden voor het...