Bewoners (8o) tijdelijk uit woningen na gaslek Troelstralaan Pijnacker

0

Pijnacker – Bewoners van een flat aan de Troelstralaan zijn zaterdagavond korte tijd uit hun woning gehaald nadat er een gaslek bij de flat was ontstaan. Het lek trok de kelders en kruipruimtes van het gebouw in. Dit zorgde voor een gevaarlijke situatie waarop de brandweer besloot de flat te ontruimen.

80 bewoners werden er voor korte tijd opgevangen in sporthal de Vliergang. Monteurs van het gasbedrijf hebben gezocht naar de lekkage en konden rond 23.00 uur pas dichten. De brandweer heeft daarna de kelderboxen en kruipruimtes geventileerd waarop de bewoners rond 23.30 uur weer terug konden naar hun woningen. De oorzaak bleek een defecte leiding door een verzakking in de straat naast het flatgebouw.

Foto’s : Norbert Verhoeff

yVQ6wh+Y index jcpwGV7r V7tzJcv4 tfaojeeI