Dode en twee gewonden na schietpartij in woning Houtsnijdershorst Apeldoorn

Date:

Deel bericht:

Apeldoorn – Bij een woning aan de Houtsnijdershorst in de wijk De Maten vond zaterdagavond 19 maart en schietincident plaats. Bij dit incident is één dode gevallen en zijn nog eens twee personen gewond geraakt. De politie doet onderzoek naar de toedracht en heeft de omgeving afgezet.

Kort voor 19.00 uur werden schoten op straat gehoord. Agenten kwamen snel ter plaatse en troffen daar drie slachtoffers. De meldkamer zette direct ambulances en traumahelikopters in. Voor één slachtoffer kwam deze hulp te laat en deze overleed ter plekke. Twee anderen werden gewond afgevoerd naar het ziekenhuis. De politie is in de omgeving op zoek naar de dader of daders. Hiervoor is ter ondersteuning ook een politiehelikopter ingezet. Op de plaats delict doet de forensische opsporing uitvoerig onderzoek.

- Advertisement -

TGO opgestart
Vanwege de ernst van het incident is er een zogenoemd Team Grootschalige Opsporing (TGO) opgestart. Tijdens het incident waren in de betrokken woning meerdere kinderen aanwezig. De kinderen zijn ongedeerd gebleven maar wel erg geschrokken. Zij zijn door professionele hulpverleners opgevangen en elders ondergebracht.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Creatieve Rotterdammer bezorgt automobilist uit Gelderland rits bekeuringen

Rotterdam - Een rolletje tape kwam een man uit Gelderland bijna duur te staan. In korte tijd ontving...

Jongen (16) overleden na aanrijding met taxi Hancateweg-West Hellendoorn

Hellendoorn - Bij een ernstig ongeluk op de Hancateweg-West in Hellendoorn is afgelopen nacht een 16-jarige jongen om...

Onderzoek in woning na overleden persoon Carnisselaan Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan de Carnisselaan is een stoffelijk overschot aangetroffen. De politie doet samen met de...

Auto vliegt spontaan in brand N478 – Veerweg Bergambacht

Bergambacht - Op de Veerweg in Bergambacht is vrijdagmiddag door een nog onbekende oorzaak een auto in brand...