Felle brand verwoest pand Servo Berkel Prior Jan Evertsenlaan Katwijk

Date:

Share post:

Katwijk – Een grote brand heeft in de nacht van zondag op maandag een groot gedeelte van een leegstaand bedrijfspand in de as gelegd. De brand brak omstreeks 04.00 uur aan de Jan Evertsenlaan. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen al uit het dak. Er werd opgeschaald naar zeer grote brand omdat er een kans bestond dat de brand zou overslaan naar een school, politiebureau en een garage.

Omwonenden werden in verband met de rook geadviseerd om ramen en deuren gesloten te houden. Vanwege de snelle inzet kon de brandweer voorkomen dat de brand oversloeg. De schade aan het betreffende pand is groot. Pas om half negen kon het sein brandmeester worden gegeven. Het nablussen heeft nog enige tijd in beslag genomen.

Foto’s & Video: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

IMG_3299 IMG_3330 IMG_3341 IMG_3346 IMG_3356 IMG_3361

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd