Vrachtwagenchauffeur rijdt zich klem Doelengracht Leiden

Date:

Share post:

Leiden – Aan het einde van de maandagochtend is de brandweer van Leiden gealarmeerd voor een melding van een dienstverlening aan de Doelengracht met de Groenhazengracht in Leiden. Ter plaatse bleek op de hoek van de Doelengracht met de Groenhazengracht een vrachtwagen zich te hebben vastgereden tegen de gevel van Friese brood- en banketbakkerij Us Bertus.

Omdat de brandweer ter plaatse weinig kon betekenen konden zij alweer snel retour gaan. De vrachtwagenchauffeur kon de bocht niet maken en zegt uiteindelijk weg te zijn gegleden met zijn achterkant waardoor hij tegen de zonwering van de Friese brood- en banketbakkerij Us Bertus aan is gereden, wat vervolgens hierdoor kapot is gegaan.

Een berger is uiteindelijk ter plaatse gekomen waarop hij het voertuig heeft ”bevrijd” uit zijn benarde positie. Het verkeer op de Doelengracht en de Groenhazengracht is door het incident lang gestremd geweest. Omstreeks half 3 was het voertuig de smalle straat uit waarop hij zijn weg kon vervolgen.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

image

image

image

image

image

image

image

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd