Kort Nieuws Overijssel

Drie Nederlanders omgekomen bij aanslagen Brussel


Brussel / Deventer – De Nederlandse 41-jarige vrouw Elita Weah is één van de dodelijke slachtoffers van de bomaanslag op het vliegveld Zaventem in Brussel. De familie van de vrouw werd volgens de Telegraaf vannacht ingelicht over haar overlijden. Zij gaan vandaag naar Brussel om haar definitief te identificeren.

De vrouw zou vanaf vliegveld Brussel naar Amerika vliegen. Ze had nog een foto gestuurd dat ze veilig was aangekomen. Ze laat een tienerdochter na in Nederland. Naast de 41-jarige vrouw worden er ook nog een broer en zus vermist uit Maasstricht. Zij zijn nog niet geïdentificeerd maar staan volgens de familie niet op de lijst van overlevenden.

Reportage Handhaving

bikers-2
Heeft u dit bericht al gelezen? Bent u op de hoogte wat Handhavers voor werk doen? Nee? Dan raden wij u aan om deze reportage zeker te bekijken. Krijg een goed en duidelijk inzicht waar de Handhavers voor zijn!

Klik hier voor de reportage

Twitter

Archief