Politie houdt 23-jarige automobilist aan voor vernieling bushokje Karel Doormanstraat Oud-Beijerland

Date:

Deel bericht:

Oud-Beijerland – De politie Hoeksche Waard plaatste vanmorgen een bericht op zijn facebookpagina over een 23-jarige dronken automobilist die vannacht een bushokje uit de grond heeft gereden. Op de Karel Doormanstraat raakte de jongen uit de bocht en ramde daarbij een bushokje. Er ontstond forse schade en de beginnend bestuurder was ervandoor gegaan.

Agenten wisten de betrokken auto verderop te achterhalen toen hij voorbijreed en hielden de bestuurder aan. Hij is overgebracht naar het bureau waar bij een ademanalyse moest afleggen. Als we het bericht mogen geloven zou hij behoorlijk veel gedronken moeten hebben.

Het officiële bericht van de politie

Je komt uit Oud-Beijerland en met je 23 jaar ben je bijna net zo oud als de gemiddelde Formule 1 coureur. Je bent nog beginnend bestuurder, maar Max Verstappen mocht vorig jaar zelfs mee doen zonder een rijbewijs, dus ben je eigenlijk al verder….

Je drinkt jezelf wat moed in (behoorlijk wat moed zelfs…) en gaat in alle vroegte het circuit Oud-Beijerland Centrum op. Dan kom je in bocht nummer zoveel bij de Karel Doormanstraat en ineens blijkt dat je niet op Max Verstappen maar meer op zijn vader Jos lijkt. Je vliegt uit de bocht….

Helaas voor jou is hier dan geen grindbak. Wel een bushalte. Gelukkig rolt je auto nog en haal je de pits in je eigen straat.

Dankzij een scherpe baancommissaris (lees politieagent) die je had zien rijden met verse schade en die na een melding van de wedstrijdleiding over een auto naast de baan je kenteken bevroeg, zit je nu binnen in afwachting van verder onderzoek door de officials.

- Advertisement -

12885807_815724541867446_3849736107661886935_o 12898252_815724528534114_6230509694140564488_o

[fb_embed_post href=”https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=815725781867322&id=481969211909649/” width=”700″/]

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Wereldwijde computerstoring treft Rotterdam The Hague Airport

De wereldwijde computerstoring zorgt voor ook grote problemen bij luchthaven Rotterdam The Hague Airport. Vooral het inchecken verloopt...

Tankautospuit Groene Tuin keert terug: volledig hersteld en verbeterd na ongeluk

Rotterdam, 18 juli 2024 – Na een lange periode van afwezigheid is de brandweerwagen van de kazerne Groene...

Maaltijdbezorger overleden bij verkeersongeval op N209 in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagmiddag 18 juli heeft er een dodelijk ongeval plaatsgevonden op de N209 in Rotterdam. Dit heeft...

Vrouw om het leven gebracht in Zoetermeer, verdachte aangehouden

Zoetermeer - Aan de Weidedreef in Zoetermeer is donderdagochtend een 23-jarige vrouw om het leven gebracht. Het zou...