Dashcam video : Maaltijdbezorger veroorzaakt bijna frontaal ongeval Prins Alexanderlaan Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Had u een kapsalon of Turkse Pizza besteld bij Doner Has Kebab in Rotterdam? Nou deze coureur zorgde bijna voor een frontale aanrijding op de Prins Alexanderlaan toen hij terug reed naar de winkel. Ook vond hij het nodig om nog even in te halen voor wellicht 5 seconden tijdswinst.

Wij vinden het dan ook niet vreemd dat wij regelmatig maaltijdbezorgers aantreffen bij aanrijdingen. Scooterrijders en Automobilisten die werken in opdracht van maaltijdbedrijven zijn vaak betrokken bij ongevallen. Dit omdat zij vaak met hoge snelheid rijden om klanten te voorzien van hun bestelde eten. Echter gaat dit dus ook met de nodige verkeersovertredingen.

- Advertisement -

Sinds enige tijd rijden wij rond met een dashcam. Dit omdat wij veel op de weg zitten en de meest rare verkeersacties voorbij zien komen. Wij zullen proberen dashcam filmpjes te plaatsen op deze pagina.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Bestuurder onder invloed crasht na achtervolging Henri Eversstraat Rotterdam

Rotterdam - Een automobilist is zaterdagmorgen rond 07.15 uur na een achtervolging op de Henri Eversstraat in Rotterdam-Alexander...

Buren voorkomen erger en blussen brand in meterkast Jan Wilspad Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan het Jan wilspad in Rotterdamse wijk Nesselande is op zaterdagmorgen 20 april...

Man op heterdaad aangehouden na explosie Maracas Rotterdam-Zevenkamp

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag 18 april is een 21-jarige man uit Tilburg op...

Explosie bij woning Izmirerf Rotterdam

Rotterdam - Op het Izmirerf in Rotterdam-Oosterflank heeft afgelopen nacht een explosie plaatsgevonden bij een woning. De klap...