Brand in wasdroger paintballcentrum Bergse Linker Rottekade Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Bij het bedrijf Paintballcentrum Rotterdam aan de Bergse Linker Rottekade heeft korte tijd brand gewoed in een wasdroger. Door een nog onbekende oorzaak vatte het apparaat vlam waardoor en flink wat rook ontstond. De brandweer ging vervolgens met twee blusploegen snel ter plaatse.

Aldaar kon de relatief kleine brand snel worden geblust. Het bedrijf heeft echter wel schade opgelopen door de brand. Hoe groot de schade is, is voor ons onbekend. Het is dan ook niet bekend of het bedrijf morgen weer opengaat. De brandweer heeft na de bluswerkzaamheden het pand geventileerd.

- Advertisement -

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd