Aanhanger schaart op rotonde N207 Zuidwestelijke Randweg Gouderak

donderdag 31 maart 2016 17:36

Gouderak – Donderdagmiddag rond 14:00 is er een aanhangwagen gekanteld op de rotonde op de N207 (Zuidwestelijke Randweg) bij Gouderak. Hierbij raakte niemand gewond. De auto reed met zijn aanhanger met daarop een stelling en een machine over de rotonde toen deze door onbekende reden kantelde. De auto kwam ook los van de grond maar bleef wel overeind. De bestuurder kon zelf het voertuig verlaten.

De politie werd gealarmeerd waarna deze ter plaatse kwam om het verkeer in goede banen te leiden en de afhandeling in werking te zetten. Een berger kwam ter plaatse en heeft eerst de stelling en de machine van de aanhanger getakeld. Hierna is de aanhanger overeind gezet en is alles op de bergingswagen gezet en afgevoerd.

Tegen half vier was alles weer opgeruimd en kon alles weer retour.

Foto’s: Marco van Bemmel

N207 Gouderak (1) N207 Gouderak (4) N207 Gouderak (7)

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Aanhanger schaart op rotonde N207 Zuidwestelijke Randweg Gouderak
Schrijver:

 

 

Gouderak – Donderdagmiddag rond 14:00 is er een aanhangwagen gekanteld op de rotonde op de N207 (Zuidwestelijke Randweg) bij Gouderak. Hierbij raakte niemand gewond. De auto reed met zijn aanhanger met daarop een stelling en een machine over de rotonde toen deze door onbekende reden kantelde. De auto kwam ook los van de grond maar bleef wel overeind. De bestuurder kon zelf het voertuig verlaten.

De politie werd gealarmeerd waarna deze ter plaatse kwam om het verkeer in goede banen te leiden en de afhandeling in werking te zetten. Een berger kwam ter plaatse en heeft eerst de stelling en de machine van de aanhanger getakeld. Hierna is de aanhanger overeind gezet en is alles op de bergingswagen gezet en afgevoerd.

Tegen half vier was alles weer opgeruimd en kon alles weer retour.

Foto’s: Marco van Bemmel

N207 Gouderak (1) N207 Gouderak (4) N207 Gouderak (7)

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!