woensdag, juli 6, 2022
12 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Gewonde na ongeval op kruising Capelseweg / Hoofdweg Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – Bij een ongeval op de kruising van de Capelseweg met de Hoofdweg is zaterdagavond een vrouw gewond geraakt. Door een nog onbekende oorzaak werd de auto waarin zij zat in de flank aangereden door een andere auto. Ze raakte door de klap die ontstond gewond.

De vrouw is door ambulancepersoneel en wat vereende krachten van de politie zelfstandig uit de auto gekomen. Hierna is zij op een speciaal matras gelegd om naar het ziekenhuis te worden gebracht voor verder onderzoek. De politie verzorgt ter plaatse de regeling van het verkeer. Dit kruispunt is één van de drukste in de regio.

FMS_4171kl FMS_4172kl FMS_4173kl FMS_4174kl FMS_4178kl


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -