maandag, mei 23, 2022
19.3 C
Rotterdam
maandag 23 mei 2022

Kinderen met bootje helpen agenten na melding neergestorte Paraglider Leiderdorp

- advertentie -

Leiderdorp – Vanavond zijn de politie en de ambulancedienst gealarmeerd voor een incident op de Zijldijk in Leiderdorp. De hulpdiensten hadden melding gekregen van een paraglider die uit de lucht gestort zou zijn. De politie en de ambulancedienst zijn hierop met spoed aanrijdend gegaan. Ter plaatse bleek het incident zich aan de overkant van de Zijl te hebben afgespeeld. Aldaar was de desbetreffende paraglider door nog onbekende oorzaak het water in gevallen.

Een persoon welke getuige was van het incident vertelde dat hij dacht dat de paraglider naar beneden zou storten. Uiteindelijk viel de paraglider aan de overkant van het water, aan de andere kant van het dijkje het water in. De politie is door enkele kinderen welke aan het varen waren naar het incident gebracht waarop de situatie hebben bekeken. Aldaar bleek dat de paraglider niet gewond was geraakt en dat de assistentie van de ambulancedienst niet nodig was. Van de paraglider zijn door de politie enkele gegevens genoteerd. Dezelfde kinderen hebben de politie weer afgezet op de Zijldijk in Leiderdorp. Al met al dus goed afgelopen.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

IMG_3793 IMG_3794 IMG_3796 IMG_3799 IMG_3801 IMG_3803 IMG_3806 IMG_3812


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,215VolgersVolg
- advertentie -