dinsdag, juli 5, 2022
20.1 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

KNRM redt hondje uit water Wilhelminahaven Dordrecht

- advertentie -

Dordrecht – De KNRM heeft zondagavond in samenwerking met de brandweer een hondje uit het water gehaald. De eigenaresse was rond 21:00 uur met haar hondje Bella aan het wandelen in de buurt van de Wilhelminahaven toen het dier te water raakte. Omdat het water een stuk onder de kade doorloopt verdween het dier al snel uit het zicht.

De KNRM uit Dordrecht kon met hun boot wel onder de kade komen en troffen het dier al snel aan. Samen met de eigenaresse kon het hondje op het droge worden geholpen. Een dierenambulance kwam bij de vrouw thuis om de drijfnatte Bella te onderzoeken. Zij bleek niet gewond te zijn geraakt. De politie heeft beiden terug naar huis gebracht.

Foto’s & Tekst : Martijn de Vries / hulpverlening.nl

image

image

image

image


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -