Twee gewonden na steekpartij door familieruzie Oosterlengte / Schermerhoek Capelle aan den IJssel

Date:

Share post:

Capelle aan den IJssel – Bij het Shell Station aan de Oosterlengte heeft maandagavond een steekpartij plaatsgevonden. Twee personen raakten gewond en zijn beiden naar het ziekenhuis gebracht.Voor de slachtoffers kwamen twee ambulances ter plekke. Ook het Mobiel Medisch Team werd met de traumahelikopter gealarmeerd maar hoefde niet te worden ingezet.

Wat er precies is gebeurd is niet bekend. De politie heeft de omgeving afgezet en zal onderzoek wat er is gebeurd.. Volgens de politie zou een familieruzie uit de hand zijn gelopen. De politie ging direct op zoek naar de verdachte. In een flatwoning van de Schermerhoek werd vervolgens één persoon aangehouden. Of hij betrokken is bij het incident is niet bekend.

ettVB5XM WmjgHO0b boJ9T_KX XNmOIZ5s

Foto’s en video : Jeroen van Zomeren

JhV+2d6x G4uBOysF aXrWl8aj

Foto’s : Rozemarijn van Hengel

DSC_1058 DSC_1073 DSC_1080

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd