vrijdag, juli 1, 2022
19.1 C
Rotterdam
vrijdag 1 juli 2022

Arrestatieteam doorzoekt Van der Valk hotel na vechtpartij met zwaargewonde Energieweg Rotterdam (video)

- advertentie -

Rotterdam – In de lobby van het Van der Valk hotel aan de Energieweg is donderdagavond een knokpartij ontstaan tussen ongeveer 30 personen. Het zou mogelijk gaan om twee bendes die ruzie met elkaar kregen. De vechtpartij verplaatste zich vervolgens vanuit de lobby naar buiten toe. Daar zouden omstanders ook mogelijke vuurwapens hebben gezien.

De groep besloot op een begeven moment uit elkaar te gaan. De politie kon in de lobby meerdere verdachten nog aanhouden en ook in het Vroesenpark werd een persoon aangehouden. Daarbij zou er ook op één van de locaties een waarschuwingsschot zijn gelost. Een arrestatieteam van de Koninklijke Marechaussee werd ingezet om het hotel te doorzoeken. In het hotel werd een zwaargewonde aangetroffen en een vuurwapen. Daarnaast werd ook een mes aangetroffen.

De gasten die op het moment van het incident zaten te eten zijn het hotel uit gevlucht en bij een naburige sportschool naar binnen gevlucht. De politie heeft hen later opgevangen.

FMS_4222 FMS_4223 FMS_4224 FMS_4231 FMS_4233 FMS_4236


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,234VolgersVolg
- advertentie -