Politie op zoek naar mogelijke pyromaan door reeks autobranden in Vlaardingen

Date:

Deel bericht:

Vlaardingen – De politie is een onderzoek gestart naar een mogelijke pyromaan die vannacht verantwoordelijk was voor mogelijk drie autobranden. In totaal ontstond er brand in drie voertuigen. De eerste melding betrof een autobrand op de Spoorsingel (00:21) de tweede was op de Claudius Civilislaan (00:41) en de derde was een autobrand op de Dirk de Derdelaan (00:59).

De brandweer kon bij één auto voorkomen dat er veel schade ontstond. De andere twee voertuigen moeten als verloren worden beschouwd. De politie heeft alle drie de voertuigen onderzocht. Er lijkt dan ook sprake van brandstichting omdat bij één van de auto’s in de wielkuip een beginnend brandje is gedoofd.

- Advertisement -

In 2015 ook meerdere autobranden
In Vlaardingen worden al langere tijd brandende auto’s aangetroffen. Zo begonnen de eerste autobranden ook in April vorig jaar. Tot en met de aanhouding van een 48-jarige man in de omgeving Vettenoordse polder  in Juli 2015 waren er toen al 14 voertuigen in vlammen opgegaan. De politie doet verder onderzoek en zal voorlopig extra surveilleren.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Ravage na explosie bij woning Oosterdwarsstraat Vlaardingen

Vlaardingen - Een explosie heeft dinsdagavond rond 22.35 uur voor een gigantische ravage gezorgd bij een woning aan...

Zwaargewonde na bedrijfsongeval Deltaweg Vlaardingen

Vlaardingen - Op een bedrijventerrein aan de Deltaweg in Vlaardingen is vrijdagmiddag rond 14.15 uur een persoon zwaargewond...

Vlaardinger (31) aangehouden voor mishandeling NS-medewerker

Den Haag - Een 31-jarige man uit Vlaardingen is maandagavond 30 oktober aangehouden, nadat hij een medewerker van...

Jongens 13 en 14 aangehouden als verdachten explosie Bernweg Vlaardingen

Vlaardingen - De politie heeft twee jongens van 13 en 14 jaar oud aangehouden als verdachten voor het...