Politievoertuig betrokken bij aanrijding N209 Leeuwenakkerweg Bergschenhoek

woensdag 13 april 2016 19:18

Bergschenhoek – Bij een aanrijding op de Leeuwenakkerweg N209 ter hoogte van de Rabobank is een politieauto betrokken geweest. De politieeenheid was op weg naar een ongeval en reed mogelijk in tegengestelde richting waarna er een aanrijding ontstond met een andere automobilist.

Een ambulance kwam ter plekke om de inzittenden te controleren. Informatie over de verwondingen is niet bekend maar het leek mee te vallen. De politie heeft het onderzoek naar de oorzaak door het korps Den Haag laten uitvoeren.

Foto’s : Norbert Verhoeff

image

image

image

image

image

image

image

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politievoertuig betrokken bij aanrijding N209 Leeuwenakkerweg Bergschenhoek
Schrijver:

 

 

Bergschenhoek – Bij een aanrijding op de Leeuwenakkerweg N209 ter hoogte van de Rabobank is een politieauto betrokken geweest. De politieeenheid was op weg naar een ongeval en reed mogelijk in tegengestelde richting waarna er een aanrijding ontstond met een andere automobilist.

Een ambulance kwam ter plekke om de inzittenden te controleren. Informatie over de verwondingen is niet bekend maar het leek mee te vallen. De politie heeft het onderzoek naar de oorzaak door het korps Den Haag laten uitvoeren.

Foto’s : Norbert Verhoeff

image

image

image

image

image

image

image

 

Persoon springt uit raam bij woningbrand Hoofd Zuidland

Persoon springt uit raam bij woningbrand Hoofd Zuidland

Zuidland - Zaterdagmorgen 30 mei rond 2.20 uur was brand ontstaan in een woning aan de Hoofd in Zuidland. Één persoon is bij de brand uit het raam gesprongen, een andere bewoner kon door de brandweer via een ladder gered worden. Beide slachtoffers zijn in de ambulance...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!