Vandaag in ‘Bureau Rijnmond’ de volgende onderwerpen

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – In ‘Bureau Rijnmond’, het regionale opsporingsprogramma op TV Rijnmond, tonen politie en justitie beelden van verdachten van misdrijven. In de aflevering van morgen, donderdag 14 april, vraagt de politie de kijkers om hulp bij de volgende misdrijven:

Openlijke geweldpleging
Donderdag 7 april vond in een hotel aan de Rotterdamse Energieweg een vechtpartij plaats tussen leden van rivaliserende motorclubs. De politie heeft die avond 23 mannen gearresteerd. De politie zoekt nog verdachten en getuigen.

- Advertisement -

Overval Peppelweg, Rotterdam
Op 24 maart 2016 werd Domino’s pizza kort na sluitingstijd overvallen. De bezorgers moesten nog een bestelling wegbrengen en hadden de deur nog niet afgesloten. De overvaller kwam de pizzeria binnen en sprong over de balie. Hij had een bivakmuts op en een vuurwapen in zijn handen. Hij dwong het personeel om de kluis te openen, maar dat duurde vrij lang waardoor de overvaller ruim een kwartier in de pizzeria is. Ondertussen zagen de medewerkers meerdere malen aan de overzijde van de pizzeria een scooter heen en weer rijden. De politie wil graag weten wie die scooterrijder is. Politie zoekt overvaller pizzeria Peppelweg

Inbraak Grand Café Taks
Op zondag 20 december, om ongeveer 24.00 uur sloot een medewerkster van grand café Tax aan de Groenmarkt in Gorinchem het pand. De volgende ochtend, maandag 21 december omstreeks 09.30 uur opende dezelfde medewerkster het café. Op het moment dat zij naar de keuken liep zag zij dat de achterdeur geforceerd was. Ook was de kluis die in de muur was verankerd, verdwenen. Hierin zaten opbrengsten van het café en een sleutelbos. Gelukkig staan de inbrekers op beeld.

Poging overval op supermarkt
De politie is op zoek naar getuigen van een overval die is gepleegd op dinsdag 12 januari. Toen werd een supermarkt aan de Sportsingel in Rotterdam overvallen. Niemand raakte gewond.
Om ongeveer 19.00 uur kwamen twee mannen de supermarkt binnen met bedekte gezichten. Zij vroe-gen het enige aanwezige personeelslid om geld en zetten hun eis kracht bij door een mes te laten zien. Toen twee klanten de zaak binnen kwamen, gingen de daders er zonder buit vandoor in de rich-ting van Hardenbroekstraat. Er zijn beelden van de overvallers, waarvan één een heel ‘opvallend loop-je’ heeft.

Ongeregeldheden en openlijke geweldpleging
Opnieuw worden beelden getoond van personen die verdacht worden van betrokkenheid bij ongere-geldheden voorafgaand aan de wedstrijd Feyenoord-Roda JC op 21 februari. Deze foto’s worden eveneens op de internetsite van de politie geplaatst.

Woningoverval Stellendamhof, Rotterdam
Op zaterdag 26 december 2015 werd een 34-jarige man in zijn woning aan de Stellendamhof in Rotter-dam overvallen. Het slachtoffer had een vrouw in Delft opgehaald met wie hij eerder telefonisch con-tact had gehad. Hij had haar via een datingsite leren kennen.
Nadat hij met deze vrouw de nacht had doorgebracht, zag hij dat ze al bellend door de woning liep en hoorde hij dat de voordeur geopend werd. Direct daarna kwamen er twee mannen de woning in van wie er 1 een vuurwapen had. Het slachtoffer werd geslagen en vastgebonden en zijn woning werd doorzocht. Mogelijk was er nog een derde man in de woning. De mannen hebben de woning vervol-gens verlaten en hebben hierbij diverse goederen uit de woning meegenomen, waaronder de autosleu-tels. De zwarte AudiA4 van het slachtoffer is vervolgens ook meegenomen. Woningoverval Stellendamhof na afspraak via datingsite

‘Bureau Rijnmond’ is donderdagmiddag rond 17.20 uur te zien op RTV Rijnmond en wordt vervolgens elk uur herhaald tot de volgende dag 17.00 uur.

Bron: Politie.nl

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Twee auto’s beschadigd nadat boom omvalt Dorpsweg Rotterdam

Rotterdam - Op de Dorpsweg in Rotterdam-Charlois is zaterdagochtend rond 11.29 uur een boom omgevallen door de harde...

Woningcoöperaties opgescheept met miljoenenschade door explosies

De schade die ontstaat door de vele explosies in Rotterdam en Omstreken loopt tot in de miljoenen. Veel...

Overvaller komt uit plafond van tankstation Prinsenlaan Rotterdam

Rotterdam - Een medewerker van een tankstation aan de Prinsenlaan in Rotterdam is zich maandagmorgen kapot geschrokken toen...

Agent van Eenheid Rotterdam verdacht van handel in harddrugs

Regio - Dinsdag 22 augustus is een politieagent van de Eenheid Rotterdam aangehouden. Hij wordt verdacht van drugshandel...