dinsdag, juli 5, 2022
17.7 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Politie pakt autodief na achtervolging Gordelweg Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie heeft zondagmorgen een verdachte van auto diefstal aan weten te houden. De man zou in Rotterdam-West gezien zijn met een gestolen voertuig en negeerde een stopteken van de agenten. Zij zette direct een achtervolging in.

Met hoge snelheid ging de rit richting Rotterdam-Noord. Op de Gordelweg kon de bestuurder worden gepakt door de inmiddels achtervolgende agenten. Hoe de verdachte precies is aangehouden is niet bekend.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -