maandag, mei 23, 2022
19.3 C
Rotterdam
maandag 23 mei 2022

Twee gewonden na ongeluk door pechgeval A29 Heinenoordtunnel

- advertentie -

Heinenoord – Op de A29 net na de Heinenoordtunnel ter hoogte van de afrit Oud-Beijerland is zondagmiddag een heftig ongeluk gebeurd. Een automobilist kwam met pech te staan net na de tunnel en wist tijdig uit zijn voertuig te komen. Een andere automobilist merkte het pechgeval niet op en klapt vol op de achterkant.

Nog een andere automobilist raakte eveneens betrokken bij het ongeval. Twee personen raakten gewond. Volgens RTV-Rijnmond zat één van de inzittenden bekneld en moest deze door de brandweer worden bevrijd. De Heinenoordtunnel was door het ongeluk afgesloten. Om ongeveer 17.00 werd het verkeer pas weer hervat door één rijstrook te openen.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,215VolgersVolg
- advertentie -