dinsdag, juli 5, 2022
17.7 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Bakkerij Klootwijk opnieuw getroffen door brand Vlierbaan Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – De brandweer moest vanmorgen vroeg omstreeks 05:39 uur uitrukken voor een brandje bij Bakkerij Aad Klootwijk aan de Vlierbaan. In de bakkerij was brand ontstaan. Hierdoor heeft productie proces mogelijk vertraging opgelopen.

Wat er dit keer precies in de brand heeft gestaan is niet bekend. Eind december vorig jaar was er ook al sprake. Toen stond er een oven in de brand van de bakkerij. Een gedeelte van het brood kon toen door de stroomstop worden weggegooid.

Foto : Archief

 

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -