Dode vrouw in woning Merelerf Numansdorp

maandag 18 april 2016 14:34

Numansdorp – In een woning aan het Merelerf is vanmiddag een dode vrouw gevonden. Volgens een politiewoordvoerder zou het om een niet-natuurlijk overlijden gaan. De straat is afgezet en een team van Forensisch Medewerkers zijn inmiddels een onderzoek gestart.

Wat er zich in de woning heeft afgespeeld is nog volstrekt onduidelijk. De politie geeft aan later met meer informatie naar buiten te komen. Omstreeks 12:15 werden er nog een ambulance en een traumahelikopter naar de woning gestuurd. Deze hulp mocht echter niet meer baten.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Dode vrouw in woning Merelerf Numansdorp
Schrijver:

 

 

Numansdorp – In een woning aan het Merelerf is vanmiddag een dode vrouw gevonden. Volgens een politiewoordvoerder zou het om een niet-natuurlijk overlijden gaan. De straat is afgezet en een team van Forensisch Medewerkers zijn inmiddels een onderzoek gestart.

Wat er zich in de woning heeft afgespeeld is nog volstrekt onduidelijk. De politie geeft aan later met meer informatie naar buiten te komen. Omstreeks 12:15 werden er nog een ambulance en een traumahelikopter naar de woning gestuurd. Deze hulp mocht echter niet meer baten.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!