Felle brand in woning, kat overleefd brand niet Trompet Capelle aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

CAPELLE AAN DEN IJSSEL – Maandagavond 18 april heeft in de woning aan de Trompet een felle brand gewoed. Op de bovenste verdieping was brand ontstaan die erg snel om zich heen greep. De bewoners wisten zichzelf snel in veiligheid te brengen. Twee naastgelegen woningen werden door de brandweer eveneens ontruimd.

De brand was ontstaan in één van de slaapkamers van de woning. De brandweer had de brand in eerste instantie snel onder controle maar de vlammen laaiden toch weer flink op. Zij konden dan ook niet voorkomen dat de gehele bovenverdieping van het pand zwaar beschadigd raakte.

- Advertisement -

In de woning was ook nog een kat aanwezig. Deze kat heeft het helaas niet mogen redden en overleed vermoedelijk als gevolg van rookinhalatie. De bewoners werden bij dit nieuwsbericht goed opgevangen door de buren. De woning is onbewoonbaar en voor hen zal een tijdelijke woning moeten worden gezocht. De oorzaak van de brand wordt nog onderzocht door brandonderzoek.

FMS_4444 FMS_4447 FMS_4448 FMS_4457 FMS_4459 FMS_4462 FMS_4465 FMS_4467

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd