Gezamenlijke oefening hulpdiensten op luchthaven Rotterdam The Hague Airport
via

 

 

Rotterdam – De Rotterdamse brandweer en die van de Luchthaven Rotterdam The Hague Airport hebben maandagmiddag samen geoefend. Aldaar werd er een oefening gedaan met bijvoorbeeld een vliegtuig in de brand. Bij de oefening waren een groot aantal voertuigen aanwezig. Dit kan mogelijk tot een gek gezicht hebben geleid voor mensen van buitenaf.

Gezamenlijke oefeningen zijn nodig zodat er in geval van een calamiteit op een goede en snelle manier kan worden gehandeld. Zo blijft zowel de brandweer van Rotterdam als de luchthaven brandweer goed getraind.

 

 

Gezamenlijke oefening hulpdiensten op luchthaven Rotterdam The Hague Airport
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De Rotterdamse brandweer en die van de Luchthaven Rotterdam The Hague Airport hebben maandagmiddag samen geoefend. Aldaar werd er een oefening gedaan met bijvoorbeeld een vliegtuig in de brand. Bij de oefening waren een groot aantal voertuigen aanwezig. Dit kan mogelijk tot een gek gezicht hebben geleid voor mensen van buitenaf.

Gezamenlijke oefeningen zijn nodig zodat er in geval van een calamiteit op een goede en snelle manier kan worden gehandeld. Zo blijft zowel de brandweer van Rotterdam als de luchthaven brandweer goed getraind.

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!