Man werd geliqudeerd voor de ogen van zijn dochter in IJsselstein

Date:

Share post:

IJsselstein – De 37-jarige man uit IJsselstein die gisteren om leven kwam, werd neergeschoten voor de ogen van zijn dochter. Het Algemeen Dagblad melde vanmorgen dat er sprake zou zijn van een liqudatie. Een man met een groot geweer zou het vuur hebben geopend op de parkeerplaats tussen de flats aan de Lanceerplaats.

Volgens bewoners wilde de man van de parkeerplaats wegrijden om zijn dochter weg te brengen. Hij werd terwijl zijn dochter achterin zat neergeschoten in de auto. Iemand anders bracht de man snel naar het ziekenhuis waar hij alsnog overleed aan zijn verwondingen.

Een oplettende man wist een jongen aan te wijzen die vervolgens werd aangehouden door de politie. De jongen sprong nog over slootjes maar kon niet meer ontkomen. Een arrestatieteam heeft nog zoekingen in de buurt gedaan, maar heeft verder niemand aangetroffen.

Op zowel de parkeerplaats waar het incident gebeurde is onderzoek gedaan. Ook bij het ziekenhuis is lange tijd sporenonderzoek gedaan. Aldaar de auto van het slachtoffer werd aangetroffen.

Bron : Algemeen Dagblad

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd