Politie doet onderzoek naar lekke benzinetanks van auto’s Capelle aan den IJssel (Video)

Date:

Share post:

Capelle aan den IJssel – De politie is een onderzoek gestart naar mogelijk lekgeprikte benzintanks van auto’s in de wijk Capelle West. Aldaar zijn in een aantal voertuigen door een nog onbekende oorzaak benzinetanks van auto’s leeggelopen. 

Eerste melding lekkage bij Tankstation

De eerste melding kwam aan het licht bij een tankstation aan de Kompasstraat. Een automobilist had getankt en merkte dat de brandstof gelijk weer uit het voertuig liep. De brandweer moest een schuimdeken aanleggen.

 

img-20160419-wa0011.jpg

Meerdere voertuigen ontdekt
In de omgeving van Telemanstraat werden eveneens voertuigen aangetroffen met een lekke benzinetank. Dit was reden voor de politie om onderzoek te doen in de wijk en aan de voertuigen. Een team van Forensische Opsporing is ter plekke om dit te onderzoeken.

IMG_6566 IMG_6559 IMG_6563 IMG_6552

Flinke benzinespoor
Ook Handhaving van Capelle aan den IJssel was inmiddels gewaarschuwd. Deze ontdekten op de Van Beethovenlaan een flink benzinespoor. De weg werd vanwege gladheid afgesloten en een reinigingsbedrijf zal de weg schoonmaken.

Gemaal stilgelegd
Omdat niet bekend is of er veel benzine is gelekt is uit voorzorg het gemaal stilgelegd. Hierdoor is de kans op verdere verspreiding nihil. Handhaving heeft het waterschap in kennis gesteld en doet onderzoek of er veel benzine in het riool terecht is gekomen.

Foto’s : Jeroen van Zomeren

image

image

image

image

image

image

image

image

 

IMG_6554

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd